Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022.08.01-től a DUNAVIRÁG Csoport új göngyöleg kezelést alkalmaz. Részletekért kattintson ide!

Kedves Vásárlóink! Akik citromail vagy freemail postafiók szolgáltatást használnak azoktól kérjük, hogy cseréljék le e-mail címeiket, mert az emailek kézbesítésében fennakadás fordulhat elő. Megértésüket köszönjük!

Kedves Partnereink! Azok a felhasználói fiókok, amelyekről 30 napig nem érkezik rendelés Vásárterünkre, automatikusan felfüggesztésre kerülnek. Vásárolni csak a fiók újra aktiválása után lehetséges. A fiók újraaktiválásához kérjük, írjon e-mailt a vasarter@dunavirag.hu e-mail címre.

DUNAVIRÁG CENTRUMBAN A PARTNEREK ÉS KISKERESKEDELMI EGYSÉGEK RÉSZÉRE ÚJ KÉSZÍTETT TERMÉKEK KERÜLNEK BEVEZETÉSRE

 

 

  1. Partneri termékek, kizárólag csak Partnerek részére megvásárolható termékek, a mindig aktuális termékek a VÁSÁRTÉREN és a CENTRUMBA megtekinthető és vásárolható.

  • A termékek a Dunavirág Centrum által meghatározott bolti polci áron kerül a boltokban értékesítésre.

  • A termékek elosztása, árazása központilag történik, így garantálva az EXTRA NYERESÉGET!

  • Amennyiben nincs eladásod visszacseréljük a következő új termékre, így garantáljuk, hogy nem lesz elfekvő, selejt terméked!

  • Töltsd meg polcaidat ajánlásunk szerint, amely garantált eladást, így nyereséget hoznak!

 

  1. Saját termékek, Partnerek részére elsődlegesen, később kiskereskedelmi egységek részére is elérhető termékek, ezen aktuális termékei a VÁSÁRTÉREN és a CENTRUMBA megtekinthető és vásárolható.

 

  1. Egyedi termékek, előre elkészített és/vagy összetevőnkként (otthon is előállítható) megvásárolható termékek kiskereskedelmi egységek részére, ezen aktuális termékei a VÁSÁRTÉREN és a CENTRUMBA megtekinthető és vásárolható.

 

 

Bármilyen ezzel kapcsolatos kérdésben kérjük forduljanak:

Katához: +36 30 954 4163

Andihoz: +36 30 677 3730 telefonszámon!
Kiemelt cserepes termékeink


Kiemelt vágott termékeink


Kiemelt dekor termékeinkKiemelt vágott termékeink
image 98

Vásártér
útmutató

Megtekintés
image 99

 Hogyan lehetsz 

 Dunavirág Partner?  

Érdekel!

image 100
image 101
image 101

Partnereink